Werkwijze

Werkwijze

Als Kindercoach en Pedagoog is het mijn doel om kinderen, jongeren en hun ouders in hun eigen kracht te zetten en ervoor te zorgen dat een kind weer lekker in zijn vel gaat zitten, waardoor er ruimte komt om te groeien en bloeien. In mijn praktijk help ik kinderen en jongeren op een laagdrempelige manier met verschillende vraagstukken en gaan we samen op ontdekking. Samen kijken we waar ik jullie bij kan helpen en lever ik maatwerk. Ieder kind is uniek en op deze manier kunnen we inspelen op wat we tijdens de ontdekkingsreis mogen tegenkomen.

Hoe gaat dat in zijn werk?

Kennismakingsgesprek

We beginnen met een kennismakingsgesprek, waarin we elkaar leren kennen. We bespreken wat er speelt en kijken waar jullie hulp bij kunnen gebruiken. Ook vertel ik graag meer over mijn werkwijze. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Als het na dit gesprek goed voelt, kunnen we een intakegesprek plannen.

Intakegesprek

Tijdens het intakegesprek gaan we uitgebreid in op jullie hulpvraag, wensen en verwachtingen. Het gesprek vindt bij voorkeur plaats met beide ouders en het kind. Vanuit daar kijken we naar een plan afgestemd op de unieke behoeften en interesses van jullie kind.

Coach Sessies

Dan kunnen we aan de slag! Tijdens de één op één sessies met het kind maak ik gebruik van diverse methoden en zet ik graag creativiteit in. Ook is er de mogelijkheid om buiten activiteiten te doen. Ik kijk wat bij het kind past. Het eigen oplossingsvermogen van kinderen is groot en dit spreek ik graag aan tijdens de sessies. Ik vind het bijzonder en mooi om samen op ontdekkingsreis te gaan en te kijken wat we mogen tegenkomen.

Evaluaties & Afronding

Tijdens het coachtraject nemen we een moment voor een tussenevaluatie. Door middel van een tussenevaluatie wordt er gekeken waar we staan, of we op de juiste weg zijn en wat er gaandeweg nog nodig is. Samen besluiten we wanneer het coachtraject wordt afgerond en sluiten we het af met een eindevaluatie. Dit is het moment om terug te blikken op de ontdekkingsreis die we hebben gemaakt en stil te staan bij de successen die onderweg behaald zijn. Samen vieren we het einde van het traject!

Zeg jij samen met mij JA?

Dan ontmoet ik je graag en kijken we samen hoe ik jou het beste kan helpen!

Gebruik onderstaand formulier om in contact te komen.

© Copyright 2024 All rights reserved Coaching say Jess