Wie ben ik?
En wie is Vinnie?

Mijn verhaal

Ik ben Jessie, Kindercoach en Pedagoog. Toegankelijk, eerlijk, betrokken, sensitief en goedlachs. Wonend in de mooie omgeving van Putten. In mijn vrije tijd maak ik graag lange wandelingen met mijn hond Vinnie en geniet ik van de natuur. Vinnie is regelmatig te vinden in mijn praktijk, waar hij je met veel enthousiasme begroet, graag geaaid wordt en het liefst wil spelen. Als kinderen het leuk vinden, draagt Vinnie ook graag zijn steentje bij tijdens de sessies.

Mijn avontuur naar het prachtige pad van coaching van kinderen en jongeren begon toen ik startte met de opleiding Ecologische Pedagogiek. Hier ontdekte ik de grote passie die ik heb voor het werken met kinderen en jongeren. Een ruimte creëren waarin kinderen en jongeren zich veilig, gehoord en gezien voelen en daardoor kunnen leren en groeien. Na het behalen van deze opleiding ben ik verschillende jaren werkzaam geweest in het middelbaar onderwijs. Hier heb ik altijd met veel plezier jongeren begeleid en gecoacht. Het geeft mij veel voldoening om een kind te zien groeien en hier een stukje in te mogen begeleiden. Soms kleine stapjes en soms grote stappen, alles in het tempo van het kind.

Persoonlijke ontwikkeling

Om mij nog verder te verdiepen in het coachen en begeleiden van kinderen en jongeren heb ik in 2021 de opleiding Kindercoach HSP bij Sonnevelt Opleidingen afgerond en ben ik aangesloten bij Adonia. Vanuit mijn passie voor het werken met kinderen en jongeren is Coaching Say Jess ontstaan en gaat het avontuur verder. Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan!

Meer weten over mij?

Klaar voor de eerste stap? Ben je op zoek zijn naar meer informatie over mij,

 mijn praktijk of bijvoorbeeld mijn werkwijze? 

Gebruik onderstaand formulier en ik kijk graag waar ik kan helpen!

© Copyright 2024 All rights reserved Coaching say Jess